Super rani test za utvrdjivanje trudnoće

Najlepsi period pred najvazniji dogadjaj u zivotu je period trudnoce. Stomacic raste, organizam se menja, mucnine, povracanje, tezina…. Sve se menja. Najvaznije I najosnovnije  je utvrdjivanje trudnoce.

Kako? Vrlo jednostavno. Nakon zaceca organizam zene pocinje da luci hormone karakteristicne za trudnocu. Hcg raste svakim danom I cirkulise kroz celo telo. Obavestava organizam na novonastalu sitaciju I sprema ga za promene. Hcg se izlucuje putem urina. Dovoljno je samo malo urina za proveru. 

Kada? Vec  osmi  dan od zaceca. Hcg  tada vec znacajno raste te ga nas test moze prepoznati I u najmanjoj koncentraciji u urinu. I pre prvih sumnji na trudnocu, I pre prvih znakova trudnoce, nas test je tu, Vama na raspolaganju.

 

Zasto? Na vreme utvrdjena trudnoca  daje Vam dovoljno vremena za dalju psiho- fizicku pripremu, koja je jako vazna za dalji razvoj I majke I bebe. Bilo da je trudnoca zeljno iscekivana ili ne, uz test imate dovoljno vremena da se pripremite na naredni korak. 

Super rani test za utvrdjivanje trudnoce je jedinstveni test na trzistu Srbije jer je najsenzitivniji, koncipiran je da reaguje na jako male vrednosti hCg-a, dakle na najraniju trudnocu, vec  8. dana od zaceca. Uz lako I jednostavno izvodjenje,  ono sto ga izdvaja je I dokazana pouzdanost I garancija kvaliteta.

Detaljnije o izvodjenju samog testa pogledajte na:

http://www.globalpharma.rs/proizvodi/planiranje-porodice/9-planiranje-porodice/16-super-rani-test-za-odredjivanje-trudnoce 

Test za ranu trudnocu sa utvrdjivanjem nedelje trudnoce 

Uz informaciju o mogucoj trudnoci, ujedino mozete da saznate I koliko je trudnoca napredovala,  kako biste se na vreme pripremili za prvi odlazak ginekologu I na prve misli o bebi, porodici I buducnosti.

Reaguje na trudnocu pocevsi od 10.og dana od zaceca I na osnovu debljine test linije, utvrdjuje koji je nivo hcg-a u urinu, samim tim dajuci nam informaciju o kojoj nedelji trudnoce se radi.

”Da li lepo napreduje beba, da li da zakazem kod ginekologa sto pre, da pocnem sa pazljivijim nacinom zivota, ishranom, nekim dodatnim vitaminima?” Na sva pitanja sami cete dobiti odgovore nakon sto uradite ovaj test I saznate u kojoj ste nedelji trudnoce. 

Detaljnije o izvodjenju testa pogledajte na :

http://www.globalpharma.rs/proizvodi/planiranje-porodice/9-planiranje-porodice/17-test-za-ranu-trudnocu-sa-odredjivanjem-nedelje-trudnoce

 

 

 

  

 

  

Bolnica menssana                  

 

 

 

Go to top