Patronaža - davanje injekcije kod kuće

Lekar Vam je propisao terapiju injekcijama. U pitanju je najdelotvorniji način lečenja bilo koje infektivne bolesti. Davanje injekcija mora da se sprovodi svaki dan u odredjeno vreme, kada je lekar propisao. Medjutim, nije svako u mogućnosti da ode na primanje injekcije, ne želi savako da čeka u redu da primi injekciji, neko želi da primi terapiju u udobnosti svoga doma.

Davanje injekcija kod kuće omogućava pacijentima koji su onemogućeni da prime injekciju u ambulanti ili u određeno vreme, da tu istu uslugu dobiju na svojoj adresi.

Jedna od najtraženijih usluga u Beogradu, upravo je davanje injekcija u kući. Bilo da su u pitanju nepokretni pacijenti ili im je iz bilo kojeg drugog razloga, nezgodno da dolaze u ambulantu.

Ono što je bitno napomenuti da davanje injekcija ne sprovodi sestra, nego lekari.

 

Zašto je bitno da injekcije ne daju samo medicinske sestre?

Prvo i osnovno da napomenemo je da medicinska sestra ne bi smela da dodirne pacijenta bez nadzora lekara, a kamoli da daje injekcije. Jedna od komplikacija davanja bilo kakve injk+ekcije je anafilaktički šok i ni jedna sestra nije obučena da leči ovo stanja, zato se injekcije daju isključivo uz nadzor lekara. Naš slučaj je da injekcije daju lekari.

Koje su vrste injekcija?

Prema mestu na koje se ubrizgavaju, razlikuje se nekoliko vrsta injekcija. To su:

  • Kožne (intradermalne)
  • Potkožne (supkutane)
  • Mišićne (intramuskulame)
  • Intravenozne
  • Intraarterijske
  • Intralumbalne
  • Druge vrste injekcija

Ponavljano, ako Vam dolazi samo medicinska sestra da primite injekciju, rizikujete sopstveno zdravlje i život. Za ovu uslugu mora da postoji nadzor lekara. Takodje, uvek lekar može da napravi konrolni pregled bez naplate usluge.

Davanje injekcije u kući - cena, ako Vas zanima, pozovite broj telefona 069 / 2161-336, ili broj telefona 064 / 2555-252.

Lekar, specijalista će Vam potpuno BESPLATNO dati savet i reći koja je cena davanja injekcije u kući.

 

registracija vozila sajt    kasko osiguranje sajt

                                    

 

 

 

Go to top